Alpet Shqiptare

Janë një vend ku mund të shijosh një peisazh natyror të mahnitshëm, surprizues në çdo hap

Alpet Shqiptare

Egërsi, marramendje, peizazhe malore alpine

Alpet Shqiptare

Aty ku fshihen reliket e histories se Shqiperisë

Alpet Shqiptare

Ecjet malore kalojnë përmes shtigjeve romantike të barinjve

Alpet Shqiptare

Jetë tradicionale rurale dhe produkte

Alpet Shqiptare

KULLAT - arkitekturë unike

previous arrow
next arrow
Slider

Destinacionet Tona Kryesore

Parku Natyror Bashkiak i Shkrelit

Parku Natyror Bashkiak i Shkrelit është përshkruar si “Hyrja e Alpeve”. I krijuar në 2015, parku ka një sipërfaqe totale prej 20,282 ha. Kjo...

Lexo më shumë

Parku Natyror Bashkiak i Nikaj-Mërtur

Parku Natyror Bashkiak i Nikaj-Mërtur mbulon një zonë relativisht të vogël prej 18,545 ha. Si një Park Natyror Bashkiak (IUCN kategoria IV)...

Lexo më shumë

Kelmendi

Kelmendi ndodhet në veri të Shqipërisë dhe shtrihet në një sipërfaqe prej 353km2 , si dhe ka një popullsi prej 6,000 banorë. Zona e Kelmendi...

Lexo më shumë

Rezerva strikte natyrore e Gashit

Lugina e lumit Gashi ndodhet në rrethin e Tropojës dhe zgjatet drejt kufirit verilindor të Shqipërisë, deri në pikën më të lartë në kufi ndë...

Lexo më shumë

Parku Kombëtar i Luginës së Valbonës

Lugina e Valbonës shtrihet në zemrën e Alpeve Shqiptare, dhe ndodhet 27 km në veriperëndim të qytetit të Bajram Currit. Parku përfshin 11 fs...

Lexo më shumë

Parku Kombëtar Theth

Thethi ndodhet në pjesën qëndrore të Alpeve të Shqipërisë, 900 metër mbi nivelin e detit, ndërmjet bllokut të Bjeshkëve të Nemuna në perëndi...

Lexo më shumë

Artikujt më të rinj